Planificare strategica la Asociatia Semper Musica

Planificare strategica la Asociatia Semper Musica

O parte importanta in proiectul Servicii din Norvegia pentru tinerii din Romania- PILOT este procesul de planificare strategica. Ne-am gandit ca am avem nevoie sa ne aducem aminte de ce actionam de atatia ani in domeniul educatiei pentru sanatatea reproducerii si sexuala si a prevenirii infectiei cu HIV si de ce inca suntem implicati in acest domeniu.

Desi stim cu totii ca facem bine si ca mai avem multe de facut, am hotarat sa ne implicam intr-un proces de planificare strategica ce ne va ajuta sa constientizam care sunt punctele forte si punctele slabe. Procesul de planificare strategica este condus de cei de la CeRe.

Procesul a inceput prin prezentarea membrilor echipei si momentul implicarii lor in ceea ce inseamna Semper Musica. Prima intalnire s-a concentrat pe asteptarile pe care le avem de la procesul de planificare si cum ne-am dori sa fie planul strategic si planul operational care vor fi dezvoltate la finalul procesului. Pentru ca nu este necesara doar parerea membrilor despre activitatea noastra, ci si a institutiilor, asociatiilor, voluntarilor cu care am colaborat, am dezvoltat un scurt chestionar care ne-a ajutat sa vedem ce parere au ceilalti despre noi.

Suntem foarte curiosi ce concluzii vor rezulta in urma analizei raspunsurilor, si abia asteptam sa va tinem la curent cu progresul planificarii strategice.

Evident ca o parte cheie in procesul de planificare sunt si partenerii nostri care au fost prezenti si activi: FASMR si Sex and Society Norvegia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *